Политика за защита на личните данни

Защита на личните данни

СД „Интродукция – Георгиев и С-ие“ е дружество, регистрирано по Търговския закон на Република България, притежаващо удостоверение за администратор на лични данни, издадено от Комисия за защита на личните данни.

При подаване на поръчка от Интернет магазина dazasadim.com се съхраняват следните лични данни:

Име на получателя, телефон, адрес за доставка, електронна поща, избрани артикули в поръчката.

Тези данни са необходими за извършването на куриерската доставка при извършена поръчка и се предоставят само и единствено на избраната от клиента куриерска фирма.

Данните се съхраняват в кодирана форма със защитен достъп.

След приключване на поръчката, тези данни се съхраняват за по-лесно извършване на следващи поръчки, както и начисляване на отстъпки при достигнати определени прагове на закупени количества. Всеки клиент, който е извършил регистрация с име и парола в Интернет магазина, може да прегледа и редактира въведените си данни от профила. По желание на клиента съхраняваните за него/нея лични данни могат да бъдат изтрити и по-рано или редактирани.

Използване на "бисквитки" ("cookies") на Интернет страницата.

"Бисквитката" е малък файл, който се съхранява на компютъра на потребителя при посещение на уебсайт. "Бисквитките" помагат на сайтовете да запомнят информация, предпочитания за език и други настройки, като са необходими за правилната работа на страниците. Ако потребителят на желае да позволи използването на "бисквитки", може да ги изключи от настройките на браузъра си или да активира поверителен режим в същия.